Hallo daar!
Om te beginnen zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Tessa Spijker, werkzaam vanuit Groningen en Balk (Friesland).
Ik zie mezelf als een creatieve duizendpoot, ik hou ervan om nieuwe dingen uit te proberen en te werken in verschillende stijlen. Dit levert een divers portfolio op en daarnaast tal van mogelijkheden voor een ruime doelgroep.
Zes jaar geleden heb ik multimedia vormgeving afgerond op het CIBAP. 
Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen, met als hoofdvak illustratie. Momenteel werk ik full-time als vormgever en daarnaast ben ik mijn eigen kledingmerk 'SPYKER' opgestart.
Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf en tot nog toe een leuk klantenbestand opgebouwd.  
Ik ben altijd weer op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe opdrachten. Mocht je een leuke opdracht hebben of hier informatie over willen, laat het mij dan weten. Dan neem ik z.s.m. contact met je op!
Drukwerk:
Naast het maken van een ontwerp lever ik ook drukwerk. Niet alleen het ontwerp speelt een belangrijke rol voor de uiting van een bedrijf, ook het juiste papier kan een belangrijke factor zijn. Er zijn veel mogelijkheden om uw boodschap over te dragen, waarbij het juiste papier doorslaggevend kan zijn. Zelf ben ik een voorstander van gerecycled papier! Mocht u interesse hebben, dan zoek ik graag met u naar het juiste papier! Het drukwerk kan gratis bij u thuisbezorgd worden. 

Samenwerking met Trees for All:

Voor elke €100,- aan drukwerk plant ik een boom, om zo de impact van het drukwerk en verzending te compenseren. Inmiddels hebben we al 50 bomen geplant!

Contact gegevens:

0648898881
Tessaspijker@hotmail.com
Bosmastrjitte 9 Balk
Albertine Agnesstraat 16A Groningen

KVK NR: 64175510  
BTW NR: NL002337749B20
Zie jij een samenwerking zitten? Of heb je een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Verstuur
Bedankt hé!
Back to Top