Hallo daar!
Om te beginnen zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Tessa Spijker, 24 jaar oud en werkzaam vanuit Groningen en Balk (Friesland).
Ik zie mezelf als een creatieve duizendpoot, ik hou ervan om nieuwe dingen uit te proberen en te werken in verschillende stijlen. Dit levert een divers portfolio op en daarnaast tal van mogelijkheden voor een ruime doelgroep.
Vier jaar geleden heb ik multimedia vormgeving afgerond op het CIBAP.  Momenteel studeer ik aan kunstacademie Minerva in Groningen, met als hoofdvak illustratie.
Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf en tot noch toe een leuk klantenbestand opgebouwd.  Ik ben altijd weer op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe opdrachten. Mocht je een leuke opdracht hebben of hier informatie over willen, laat het mij dan weten. Dan neem ik z.s.m. contact met je op!
Diensten: 
Logo - visitekaartje - briefpapier - enveloppen - flyer - folder - poster - banner - vlaggen - reclame borden - advertentie - website - illustratie - Facebook promotie
Drukwerk:
Naast het maken van een ontwerp lever ik ook drukwerk. Niet alleen het ontwerp speelt een belangrijke rol voor de uiting van een bedrijf, ook het juiste papier kan een belangrijke factor zijn. Er zijn veel mogelijkheden om uw boodschap over te dragen, waarbij het juiste papier doorslaggevend kan zijn. Zelf ben ik een voorstander van gerecycled papier! Mocht u interesse hebben, dan zoek ik graag met u naar het juiste papier! Het drukwerk kan gratis bij u thuisbezorgd worden. 
0648898881 - Tessaspijker@hotmail.com
Verstuur
Bedankt hé!
Informatie pagina's
Back to Top