Wat ik voor je kan vormgeven en realiseren:
Huisstijl 
Illustratie
Website
Evenementen poster
Advertenties
Folders/flyers
Reclame borden

Wat kun je verwachten van een samenwerking?

Persoonlijk contact, goede adviezen en inlevingsvermogen zijn volgens mij de kernwaarden van een goeie samenwerking. Ik luister aandachtig naar het verhaal van de klant en zal hier mijn creativiteit en advies op los laten. 
Ik werk snel en ben dol op strakke deadlines. Daarnaast denk ik altijd met de klant mee voor een meest efficiënte oplossingen, zodat dit kosten kan besparen.
Drukwerk:
Naast het maken van een ontwerp lever ik ook drukwerk. Niet alleen het ontwerp speelt een belangrijke rol voor de uiting van een bedrijf, ook het juiste papier kan een belangrijke factor zijn. Er zijn veel mogelijkheden om uw boodschap over te dragen, waarbij het juiste papier doorslaggevend kan zijn. Zelf ben ik een voorstander van gerecycled papier! Mocht u interesse hebben, dan zoek ik graag met u naar het juiste papier! Het drukwerk kan gratis bij u thuisbezorgd worden. 


Samenwerking met Trees for All:

Voor elke €100,- aan drukwerk plant ik een boom, om zo de impact van het drukwerk en verzending te compenseren. Inmiddels hebben we al 50 bomen geplant!
Zie jij een samenwerking zitten? Of heb je een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Verstuur
Bedankt hé!
Tessa Spijker 
0648898881
info@tessaspijker.nl
KVK NR: 64175510  
BTW NR: NL002337749B20
Locaties:
Bosmastrjitte 9 Balk
Albertine Agnesstraat 16A Groningen
Back to Top