Ben je op zoek naar een nieuw logo voor je bedrijf? Zoek niet verder! Of je nu een herontwerp, digitalisering of volledig nieuw logo nodig hebt, ik sta voor je klaar. Ik begrijp hoe cruciaal een logo is voor je bedrijf, aangezien het de essentie van je merk weerspiegelt en de eerste indruk bij je klanten bepaalt.
Op zoek naar een logo ontwerper in Groningen? 

Met mijn 8 jaar ervaring als professionele logo-ontwerper, help ik je graag bij het vertalen van de doelstellingen en waarden van je onderneming naar een prachtig bedrijfslogo. Indien gewenst kan ik ook een complete huisstijl ontwikkelen, evenals websites. Mijn kantoor is gevestigd in Groningen stad. Daarnaast is het altijd mogelijk om langs te komen op locatie.
Je krijgt keuze uit drie uitgewerkte ontwerpen met uitgebreide uitleg.
logo laten ontwerpen Groningen
Bekijk hier mijn portfolio
Samenwerking met een logo-ontwerper in Groningen?
Het proces begint met een grondige analyse van jouw bedrijf: wie is je ideale klant, wat is je doelgroep en welke uitstraling wil je bereiken? Hoe beter je dit voor ogen hebt, hoe effectiever we samen tot het perfecte beeld kunnen komen.

Zie jij een samenwerking zitten?
Neem dan contact met mij op!
Letterlogo of beeldmerk 
Bekende voorbeelden van woordmerklogo's zijn Coca-Cola en Google, logo's waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van letters terwijl Apple en Shell logo's zijn die meer omvatten, bij deze logo's wordt er gebruik gemaakt van een extra uniek beeld element. Je kunt ook een combinatie overwegen, zoals Disney, waarbij de 'D' ook als beeldmerk wordt gebruikt. Je mag je voorkeur aangeven, maar het staat je ook vrij om deze keuze aan mij over te laten.
logo ontwerp Groningen
logo ontwerp zuivel producten
Kosten logo ontwerp Groningen
De kosten voor het ontwerpen van een logo kunnen sterk variëren. Hoewel je zelf aan de slag kunt gaan, ontbreekt het vaak aan professionaliteit en toegang tot de juiste bestandsformaten. Een freelancer vraagt doorgaans tussen de €300 en €1000, terwijl designbureaus vaak tussen de €1000 en €2000 rekenen. De kosten schelen ook per provincie, in de randstad vragen designers al snel 25% meer dan bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. 


Mijn tarieven voor het laten ontwerpen van een logo

Mijn tarieven zijn als volgt:
€600,- voor een logo
€750,- voor een logo en visitekaartje
€1500,- voor een logo, visitekaartje en een basiswebsite van 5 pagina's 
(Prijzen zijn exclusief btw)​​​​​​​
Hoe verloopt het logo ontwerp proces?

Je deelt zoveel mogelijk details over je bedrijf, je doelgroep en de gewenste uitstraling.
Ik voer concurrentieonderzoek uit en maak diverse schetsen om een uniek ontwerp te creëren.
Zodra ik voldoende ideeën op papier heb, werk ik drie logoconcepten digitaal uit.
Deze drie concepten presenteer ik aan jou, met een beschrijving van de gemaakte keuzes.
Na jouw selectie van het favoriete logo kan ik dit indien nodig aanpassen (inclusief twee correctierondes).
Ben je helemaal tevreden? Dan ontvang je het logo in verschillende bestandsformaten, zoals jpg, png, pdf en eps, zodat je het zowel online als offline kunt gebruiken. Als je dat wilt, kan ik ook je werk met een link toevoegen aan mijn website!

Wat kan er nog meer gedaan worden naast het laten ontwerpen van een logo in Groningen?
Naast het logo hebben veel klanten behoefte aan aanvullende promotiemiddelen, zoals visitekaartjes, flyers, advertenties, gevelreclame, reclameborden en autobelettering. Voor al deze zaken kun je ook bij mij terecht!
Zie je een samenwerking zitten? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Verstuur
Bedankt, ik neem snel contact met je op!
Back to Top