Of je nu jouw bestaande logo wilt vernieuwen, digitaliseren, of een geheel nieuw logo wilt creëren, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik denk graag met je mee, want een logo ontwerpen is het belangrijkste en meest herkenbare element van jouw bedrijf. Het logo draagt in grote mate bij aan de uitstraling van je onderneming. Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch en spreekt jouw ideale klanten aan.
Op zoek naar een logo-ontwerper uit Friesland? 

Met 8 jaar ervaring ben ik de perfecte partner om jouw bedrijfsmissie en visie succesvol te vertalen naar een passend bedrijfslogo. Indien gewenst kan ik dit nieuwe logo ook integreren in een complete huisstijl. Bovendien sta ik klaar voor jouw webdesignbehoeften.
Je krijgt keuze uit drie uitgewerkte ontwerpen met uitgebreide uitleg.
logo laten ontwerpen friesland
Bekijk hier mijn portfolio
Hoe werkt een samenwerking met een logo-ontwerper?
Begin bij je eigen bedrijf: Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van jouw ideale klanten, je doelgroep, en wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Hoe beter jij je doelgroep kunt beschrijven, hoe makkelijker het wordt om samen het juiste beeld te creëren.

Zie jij een samenwerking zitten?
Neem dan contact met mij op!
Letterlogo of beeldmerk? 
Bekende voorbeelden van woordmerklogo's zijn Coca-Cola en Google, logo's waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van letters terwijl Apple en Shell logo's zijn die meer omvatten, bij deze logo's wordt er gebruik gemaakt van een extra uniek beeld element. Je kunt ook een combinatie overwegen, zoals Disney, waarbij de 'D' ook als beeldmerk wordt gebruikt. Je mag je voorkeur aangeven, maar het staat je ook vrij om deze keuze aan mij over te laten.
logo ontwerp Friesland
logo ontwerp Friesland
Kosten logo ontwerp Friesland
De kosten voor het ontwerpen van een logo kunnen sterk variëren. Hoewel je ervoor kunt kiezen om zelf aan de slag te gaan, ontbreekt vaak de professionele touch en toegang tot de juiste bestandsformaten. Freelancers kunnen doorgaans kosten tussen €300 en €1000 met zich meebrengen, terwijl designbureaus al snel tussen de €1000 en €2000 vragen. De kosten schelen ook per provincie, in de randstad vragen designers al snel 25% meer dan bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe. 


Wat zijn mijn tarieven voor het ontwerpen van een logo?

Mijn tarieven zijn als volgt:
€600,- voor een logo
€750,- voor een logo en visitekaartje
€1600,- voor een gehele huisstijl
€1500,- voor een logo, visitekaartje en een basiswebsite van 5 pagina's 
(Prijzen zijn exclusief btw)​​​​​​​
Hoe verloopt het logo ontwerp proces Friesland?

Jij verteld zo veel mogelijk details over je bedrijf, je doelgroep en de gewenste uitstraling.
Ik voer concurrentieonderzoek uit en maak verschillende schetsen om een uniek ontwerp te ontwikkelen. 
Nadat ik voldoende ideeën op papier heb, werk ik drie logoconcepten digitaal uit.
Deze drie logoconcepten presenteer ik aan jou, inclusief een beschrijving van de gemaakte keuzes.
Na jouw selectie van het favoriete logo kan dit indien nodig worden aangepast (inclusief twee correctierondes).
Ben je volledig tevreden? Dan ontvang je het logo in diverse bestandsformaten, waaronder jpg, png, pdf en eps, zodat je het zowel online als offline kunt gebruiken. Bovendien, als je dat wenst, voeg ik graag je werk toe aan mijn website met een link!

Wat kan er nog meer gedaan worden na het logo-ontwerp?
Naast het logo hebben veel klanten behoefte aan andere promotionele materialen, zoals visitekaartjes, flyers, advertenties, gevelreclame, reclameborden en autobelettering. Voor al deze behoeften kun je ook bij mij terecht!
Zie je een samenwerking zitten? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Verstuur
Bedankt, ik neem snel contact met je op!
Back to Top