Waarom jij een illustrator nodig hebt! 

Jouw bedrijf kan zich onderscheiden door het ontwikkelen van een unieke illustratiestijl. Het voordeel van werken met illustraties is dat een op maat gemaakte illustratie perfect kan worden afgestemd op de kleur, het formaat en de stijl van jouw bedrijf. Hierdoor wordt het een naadloze aanvulling op de algehele merkbeleving. Dus waarom zou je genoegen nemen met saaie, standaard beelden wanneer een prachtige illustratie jouw merk naar een hoger niveau kan tillen?

Waarvoor pas je een illustratie toe?

Illustraties kunnen voor talloze doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan boeken, evenementenposters, campagnes, strips, en het uitbreiden van de huisstijl van je bedrijf. Illustraties helpen om je boodschap helder over te brengen, verhogen de zichtbaarheid van je bedrijf en onderscheiden je van anderen. Het gezegde luidt niet voor niets: 'een beeld zegt meer dan duizend woorden'. Met illustraties kun je een boodschap krachtig overbrengen en dat is precies wat je wilt bereiken!

Heb je interesse gekregen? 
Neem gerust de tijd om rond te kijken en laat me weten of ik iets voor je kan tekenen ;)
illustratie ontwerp leeuwarden

Illustratie laten maken door tessaspijker.nl

Mijn illustraties zijn vaak vrolijke en kleurrijke beelden, van feestelijke posters tot de schattigste geboortekaartjes en zelfs verhuisboxen. Met mijn pen als toverstaf en mijn verbeelding als brandstof, breng ik elk idee tot leven. Geen grenzen - alleen eindeloze mogelijkheden om jouw verhaal te vertellen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen jouw ideeën omzetten naar illustraties!

illustratie laten maken leeuwarden
Op zoek naar een illustrator die jouw visie tot leven kan brengen?
In Leeuwarden zijn er genoeg illustratoren te vinden, maar hoe weet je dat jij een illustrator kiest die bij jou past? Door het portfolio van verschillende illustratoren door te nemen krijg je al snel een goed idee van ieders stijl en kwaliteit. Maar er is meer dan alleen het werk. Het is ook erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en de illustrator, zodat het samenwerken ook soepel verloopt. Bij mij kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken om te bespreken of we op dezelfde golflengte zitten. Een kopje koffie of thee erbij en we kunnen beginnen!
Zie jij een vrijblijvende aanvraag zitten? 
Neem dan contact met mij op!
Illustratie leeuwarden
Werkwijze illustratie laten maken Leeuwarden

Ik hanteer als illustrator een duidelijke werkwijze, zodat het eindresultaat precies overeenkomt met jouw visie. Alles begint met een ontmoeting, dat zowel online als offline mogelijk is, waarin ik aandachtig luister naar jouw boodschap en doelstellingen. Op die manier kan ik me volledig inleven in jouw wensen.
Na onze ontmoeting ga ik aan de slag met schetsen. Afhankelijk van de vooraf gemaakte afspraken, lever ik het afgesproken aantal schetsen waaruit jij een keuze kunt maken. Vervolgens kun je eventuele aanpassingen doorgeven aan de geselecteerde schets.
We spreken van tevoren af hoeveel schetsen en correctierondes zijn inbegrepen in het afgesproken bedrag. Zodra de schets volledig naar wens is, werk ik deze verder uit. Als alles is voltooid, stuur ik alle bestanden in verschillende bestandstypes, zodat je het ontwerp voor diverse doeleinden kunt gebruiken.
Tessaspijker.nl illustreert voor Leeuwarden
Ik ben momenteel werkzaam vanuit mijn studio in Groningen. 

Waarom ik dan Friezen wil aanspreken?
Ik ben zelf een geboren en getogen Fries, en daarom communiceer ik het liefst in mijn moedertaal. Ik begrijp de mensen en de Friese nuchterheid goed. Aangezien mijn meeste klanten in Friesland wonen, bezoek ik Friesland meerdere keren per maand. Het is daarom voor mij ook geen probleem om naar jou toe te komen.
Zo heb ik afgelopen jaar het werk gemaakt voor de tentoonstelling 'Rjocht of Unrocht' in Tresoar aan het Oldehove plein in Leeuwarden.

Zie je een samenwerking zitten? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Verstuur
Bedankt, ik laat snel van mij horen!
Back to Top