Een goede illustratie kan verhalen verrijken, je boodschap versterken en biedt kijkplezier. Het ontwikkelen van een unieke illustratiestijl kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich onderscheidt van anderen. Bovendien biedt een illustratie veel praktische voordelen. Zo kan deze eenvoudig worden aangepast in kleur, formaat en stijl, zodat het aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Op deze manier kan een illustratie een waardevolle toevoeging zijn aan je marketing en communicatie.

Waarvoor pas je een illustratie toe?

Illustraties worden gebruikt voor boeken, evenementen posters, campagnes, strips, huisstijl uitbreiding en nog veel meer! Illustraties helpen om jouw vertaal duidelijk te maken. Illustraties verhogen je zichtbaarheid en laten jouw bedrijf onderscheiden. Iedereen kent de uitspraak ‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.’ Met illustraties breng je een boodschap over. En dat is nu net wat je wilt!

Enthousiast geworden?
Kijk rustig rond en laat mij weten of ik iets voor jou kan (be)tekenen!
Heerenveen Illustrator - illustratie ontwerp

Illustratie laten maken door tessaspijker.nl

Mijn illustraties worden gebruik voor evenementen posters, labels, verhuisboxen en geboortekaartjesIllustreren is voor mij een groot feest! Het is elke keer weer een nieuwe verassing wat voor creatieve uitingen er zullen ontstaan. Het fijne van illustreren is dat alles mogelijk is, je zit namelijk niet vast aan foto’s of extern beeldmateriaal!​​​​​​​

Kids verhuisbox illustratie
Hoe vind je nu een illustrator die bij jou past?
Er zijn natuurlijk meerdere illustratoren te vinden in Friesland, maar hoe vind je nou een illustrator die jouw wensen en ideeën het beste kan verbeelden? Het doorlopen van iemands portfolio is een goed begin. Als je enthousiast wordt van het werk dat je ziet, dan is dat alvast een positief signaal. Daarnaast is het handig dat er een goede communicatieve klik is tussen jou en de illustrator. Dit kan voor iedereen anders zijn. Om die reden bied ik graag een vrijblijvende afspraak aan waarin we jouw ideeën kunnen bespreken. Zo kunnen we samen kijken of we op één lijn zitten en of ik de juiste persoon ben om jouw ideeën tot leven te brengen!

Zie jij een vrijblijvende aanvraag zitten? 
Neem dan contact met mij op!
Illustratie festival poster
Waarom is een illustrator (uit Friesland) zo belangrijk?

• Illustraties kunnen helpen om jouw verhaal duidelijker te maken
• Je wil je onderscheiden van je rest, daarbij kunnen unieke illustraties helpen!
• Je wil een eenheid creëren met alle producten/diensten
• Je wil jouw doelgroep zo effectief mogelijk bereiken
• Gemoedelijke nuchterheid van een Fries
• Ons kent ons, je kunt gemakkelijk langs komen of bellen om zaken te bespreken

Hiervoor heb je een illustrator uit Friesland nodig. Iemand die opgeleid is om je hierbij te helpen, eenheid te creëren en die weet waar de valkuilen liggen in het communiceren met tekst en beeld.De werkwijze van een illustrator

We plannen een online of fysieke ontmoeting. Hierin luister ik vooral naar welke boodschap je over wil brengen. Ik hoor graag wat je missie en visie is van deze boodschap of van je bedrijf. Ik probeer mij helemaal in te leven in de klant.

Na deze ontmoeting ga ik aan de slag. Ik start met schetsen en lever het afgesproken aantal schetsen aan waaruit gekozen kan worden. Deze schetsen kunnen nog aangepast worden. 

We spreken van te voren af hoeveel schetsen en correctie rondes in het afgesproken bedrag zitten. Nadat er akkoord is gegevens op de gewenste schets werk ik deze analoog of digitaal uit. Zodra alles is afgerond stuur ik alle bestanden op in verschillende bestand types zodat het voor elk medium  gebruikt kan worden!

Zie jij een vrijblijvende aanvraag zitten? Neem dan contact met mij op!
Tessaspijker.nl illustrator uit Friesland

Ik geloof in de kracht van illustraties en ben altijd nieuwsgierig naar de impact van goed ontworpen visuals. Als jij ook overtuigd bent van de kracht van illustraties, laten we dan zeker een afspraak maken! Samen kunnen we onderzoeken hoe we jouw boodschap met behulp van krachtige illustraties kunnen versterken. 

Ik ben momenteel werkzaam vanuit mijn studio in Groningen.
Waarom ik dan Friezen wil aanspreken?

Ik ben zelf een Fries, geboren en getogen, en daarom communiceer ik het liefst in mijn moedertaal. Ik begrijp de mensen en de Friese nuchterheid goed. Aangezien mijn meeste klanten in Friesland wonen, bezoek ik Friesland meerdere keren per maand. Het is voor mij dus geen probleem om naar Friesland toe te komen.

Enthousiast geworden?  
Neem direct contact met mij op!
Verzenden
Bedankt, ik neem snel contact met je op
Back to Top