Of je nu je huidige logo wilt laten herontwerpen, digitaliseren of een compleet nieuw logo wilt, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik denk graag met je mee, want een logo ontwerpen is het belangrijkste en meest herkenbare element van je onderneming. Het logo bepaalt in grote mate de uitstraling van je bedrijf. Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch en spreekt jouw ideale klant aan. ​​​​​​​
Op zoek naar een professionele logo-ontwerper? 

Met 8 jaar ervaring ben ik de perfecte partner om het doel en de gedachtengang achter je onderneming te vertalen naar een mooi bedrijfslogo. Indien gewenst kan ik je nieuwe logo doorvoeren in een huisstijl of website.
Je krijgt keuze uit drie uitgewerkte ontwerpen met uitgebreide uitleg.
logo laten ontwerpen
Bekijk hier mijn portfolio
Hoe werkt een samenwerking met een logo-ontwerper?
Onderzoek je eigen bedrijf: Zorg ervoor dat je duidelijk voor ogen hebt wie jouw ideale klant is, wat je doelgroep is en wat je graag wilt uitstralen met je bedrijf. Hoe beter jij jouw doelgroep kunt beschrijven, hoe makkelijker het wordt om samen tot het juiste beeld te komen.

Enthousiast geworden? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Beeldmerklogo of letterlogo? 
Logo’s zoals Coca-Cola of Google zijn voorbeelden van letterlogo’s, terwijl logo's zoals Apple en Shell meer omvatten. Je kunt het ook combineren, zoals Disney, waarbij de 'D' ook als beeldmerk wordt gebruikt. Je mag hierin een voorkeur doorgeven maar je mag het ook open laten.
logo ontwerp
logo ontwerp
Hoe verloopt het proces van het maken van een logo?
We plannen digitaal of een fysieke afspraak om alles te bespreken.
Jij vertelt zo gedetailleerd mogelijk over je bedrijf, je doelgroep en de gewenste uitstraling. 
Ik doe concurrentie research en daarna ga ik een aantal schetsen en opzoek naar een uniek ontwerp. Zodra ik genoeg ideeën op papier heb werk ik drie logo’s digitaal uit. 
Deze drie logo’s leg ik aan je voor met een omschrijving van de gemaakte keuzes.
Na het kiezen van jou favoriete logo kan dat indien nodig aangepast worden (inclusief twee correctierondes). 
Helemaal tevreden? Dan ontvang je het logo in verschillende bestandsformaten, waaronder jpg, png, pdf en eps, zodat je het zowel online als offline kunt gebruiken. En mocht je het leuk vinden dan voeg ik je werk graag incl. link toe aan mijn website! 

Wat kost het om een logo te laten ontwerpen?
De kosten voor het ontwerpen van een logo variëren sterk. Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan, maar vaak ontbreekt dan de professionaliteit en toegang tot de juiste bestandsformaten. Een freelancer kan tussen de €300 en €1000 kosten, terwijl een designbureau al snel tussen de €1000 en €2000 vraagt.


Wat kost een logo laten ontwerpen door tessaspijker.nl?

Ik hanteer ik de volgende tarieven:
 €600,- voor een logo
 €750,- voor een logo en visitekaartje
€1600,- voor de gehele huisstijl
€1500,- voor een logo, visitekaartje en basiswebsite van 5 pagina's
(Prijzen zijn exclusief btw)​​​​​​​

Wat kan er nog meer gedaan worden 
na het afronden van het logo-ontwerp?

Naast het logo hebben veel klanten behoefte aan andere promotiemiddelen, zoals visitekaartjes, flyers, advertenties, gevelreclame, reclameborden en autobelettering. Hiervoor kun je ook bij mij terecht!
Zie je een samenwerking zitten? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Verstuur
Bedankt, ik neem snel contact met je op!

Misschien vind je dit ook interessant:

Back to Top