Grafisch vormgever nodig in Groningen? 

Even voorstellen, ik ben Tessa Spijker, woon en werkzaam vanuit Groningen stad.
Ik geef vorm, inmiddels ben ik al 8 jaar bezig om mezelf te ontwikkelen op gebied van grafisch vormgeven en illustratie.  In het begin hield ik mij voornamelijk bezig met posters voor evenementen, nu is dit vooral gericht op huisstijlen, campagnes en drukwerk.
Vormgeven is voor mij een groot feest! Het is elke keer weer een nieuwe verassing wat voor creatieve uitingen er zullen ontstaan!
Logo ontwerp klusbedrijf

Hoe vind je nu een grafisch ontwerper in Groningen die bij je past?
Ontwerpbureaus zijn er genoeg te vinden in Groningen, dus hoe vind je er nu een die bij jou past? Ten eerste kun je iemands portfolio bekijken, als dit iets is waar je enthousiast van wordt dan is dat een goed begin. Ten tweede is het erg belangrijk dat er een fijne commutatieve klik is, dit is voor elke persoon weer anders. Daarom is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken om je ideeën te bespreken met een kop koffie.

Zie jij een vrijblijvende aanvraag zitten? Neem dan contact met mij op!
Waarom is een grafisch vormgever (uit Groningen) 
zo belangrijk?

• Je wil dat de uitstraling van je dienst/product er professioneel uit ziet
• Je wil herkenning creëren door middel van dezelfde grafische uitingen
• Je wil een eenheid creëren met alle producten/diensten
• Je wil jouw doelgroep zo effectief mogelijk bereiken.
• Gemoedelijke nuchterheid van een noordeling
• Ons kent ons, je kunt gemakkelijk langs komen om zaken te bespreken.

Hiervoor heb je een grafisch vormgever nodig. Iemand die opgeleid is om je hierbij te helpen, eenheid te creëren en die weet waar de valkuilen liggen in het communiceren met tekst en beeld.
huisstijl ontwerp schoonheidssalon
Hoe ga je te werk als grafisch vormgever in Groningen?

We maken een afspraak en ik luister naar wat voor ideeën je al hebt. Ik probeer zoveel mogelijk informatie tot mij te nemen en wil graag te weten komen, waar je voor staat, wat je wil bereiken met de dienst of product, wat er wordt verkocht en wat voor doelgroep je hebt. Sommige klanten hebben al een duidelijk beeld en hebben bijvoorbeeld een moodboard, kleuren of stijlen voor ogen. Andere klanten hebben nog geen idee, maar wel een missie en visie. Beide voorbereidingen zijn goed en uitdagend, ik probeer mij zo goed mogelijk in te leven in de klant en lever altijd meerdere ontwerpen aan, zodat je als klant kan kiezen!
Tessaspijker.nl Grafisch ontwerper in Groningen
Benieuwd naar mijn werk? 
Back to Top