Waarom zou je er voor kiezen om een uniek geboortekaartje te laten ontwerpen?
Een geboortekaartje wordt een tastbare herinnering van de geboorte van jullie kindje, een stukje geschiedenis dat je jaren later met nostalgie zult bekijken. Omdat het niet alleen een melding is, maar een uitnodiging aan vrienden en familie om deel uit te maken van de eerste momenten. 
Laten we samen een uniek en passend kaartje creëren dat de wereld vertelt over de komst van jullie kleintje. Laat mij helpen bij het vastleggen van dit betoverende moment op papier, zodat dit moment van liefde voor altijd bewaard blijft.
Laat het niet zomaar een kaartje zijn; maak er een verhaal van, jullie verhaal van geluk.
Van schets tot uitwerken:
Het proces om een geboortekaartje te laten ontwerpen
Het proces van het laten maken van een geboortekaartje verloopt in verschillende stappen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.
Inleidend gesprek:
 We beginnen met een inleidend gesprek waarin ik graag jouw ideeën en voorkeuren hoor. Dit omvat de gewenste stijl, kleuren, en eventuele specifieke elementen die je wilt opnemen.
  Het is handig als je voorbeelden kunt laten zien die je aanspreken. Dit kan helpen om een beter beeld te krijgen van de stijl die je voor ogen hebt. Als je nog geen ideeën hebt, kan ik ook suggesties doen op basis van jouw voorkeuren.
Formaat en papiersoort:
   We bespreken het gewenste formaat van het geboortekaartje en de papiersoort. Dit zijn belangrijke aspecten die de algehele uitstraling van het kaartje beïnvloeden.
Schetsfase:
   Op basis van onze besprekingen maak ik een schets of meerdere schetsen, die ik naar je opstuur. Op dit punt zijn er nog mogelijkheden voor aanpassingen om ervoor te zorgen dat het ontwerp volledig aan je verwachtingen voldoet.
Goedkeuring en uitwerking:
   Zodra de schets is goedgekeurd, ga ik verder met het uitwerken van het definitieve ontwerp. Hierbij houd ik rekening met alle besproken details en eventuele aanpassingen.
Proefdruk (optioneel):
   Als je dat wenst, kan ik een proefdruk laten maken, zodat je het fysieke kaartje kunt bekijken en eventuele laatste wijzigingen kunt doorgeven voordat de volledige oplage wordt gedrukt.
Planning:
Het is raadzaam om het gehele proces minstens 3 tot 4 weken vóór de verwachte geboortedatum af te ronden. Dit geeft voldoende tijd voor eventuele aanpassingen en zorgt ervoor dat de kaartjes op tijd klaar zijn mocht het kindje toch eerder komen dan gepland.
Aanpassingen na de geboorte:
Na de geboorte hoef je alleen de specifieke gegevens, zoals de naam, geboortedatum en gewicht, aan te passen. Ik regel dit voor je voordat de kaartjes naar de drukker gaan.
Drukken en leveren:
Ik verzorg het drukproces en zorg ervoor dat de kaartjes bij je thuis worden bezorgd, waardoor jij je volledig kunt concentreren op de kleine, ik raad je aan om de enveloppen alvast te schrijven, deze kan ik ook eerder leveren, maar natuurlijk mag je dat zelf ook regelen.
Geboortekaartje voor broer en zusje in dezelfde stijl:
Wat kost het om een uniek geboortekaartje te laten ontwerpen?
De kosten van een geboortekaartje variëren per aanvraag, aangezien het om zeer specifieke verzoeken gaat. De prijzen worden berekend op basis van mijn uurtarief van €60,- per uur.
Ter indicatie: de prijzen van de ontwerpen die op deze pagina staan, varieerden tussen de €300,- en €600,-. De kosten voor het drukwerk liggen tussen €100,- en €200,- voor een oplage van 150-200 kaartjes.
Bij een bestelling van 200 kaartjes komt de gemiddelde prijs per kaartje uit op ongeveer €3,80. Dit blijkt bij sommige webshops nog voordeliger te zijn dan standaard kaartjes!
Goed om te weten: alle prijzen op mijn website zijn excl. btw
geboortekaartje groningen
Naast de geboortekaartjes kun je nu ook bij mij geboortestickers voor op het raam laten maken!  
Dit ontwerp kunnen we laten aansluiten op het ontwerp van het geboortekaartje zodat het allemaal in één stijl wordt gepresenteerd. Rechte, ronde en vrije vormen zijn hierin mogelijk met een formaat van 10cm bij 10cm tot 1000cm tot 1000cm.
Zie jij het zitten om samen met mij een uniek geboortekaartje voor de kleine te maken?
Ik kijk er naar uit! Je mag altijd vrijblijvend contact met mij op nemen.
Verzenden
Bedankt, ik neem snel contact met je op!

Misschien vind je dit ook interessant:

Back to Top