Wat ik voor je kan vormgeven en realiseren:
Advertentie
Etiketten
Folder
Flyer
Reclamebord
Autobestickering
Drukwerk​​​​​​
Bekijk hier de tarieven
Zie jij een samenwerking zitten?
Staat je gewenste dienst hier niet tussen maar heeft het wel met vormgeven te maken? Laat het mij weten en waarschijnlijk kunnen we alsnog wat voor elkaar betekenen!
Wat kun je verwachten van een samenwerking?

Persoonlijk contact, goede adviezen en inlevingsvermogen zijn volgens mij de kernwaarden van een goeie samenwerking. Ik luister aandachtig naar het verhaal van de klant en zal hier mijn creativiteit en advies op los laten. Ik werk snel en ben dol op strakke deadlines. Daarnaast denk ik altijd met de klant mee voor een meest efficiënte oplossingen, zodat dit kosten kan besparen.​​​​​​​
Ik heb samengewerkt met:
grafisch ontwerpster
freelance illustrator
Drukwerk:
Naast het maken van een ontwerp lever ik ook drukwerk. Niet alleen het ontwerp speelt een belangrijke rol voor de uiting van een bedrijf, ook het juiste papier kan een belangrijke factor zijn. Er zijn veel mogelijkheden om uw boodschap over te dragen, waarbij het juiste papier doorslaggevend kan zijn. Zelf ben ik een voorstander van gerecycled papier! Mocht u interesse hebben, dan zoek ik graag met u naar het juiste papier! Het drukwerk kan gratis bij u thuisbezorgd worden. 


Samenwerking met Trees for All:
Voor elke €100,- aan drukwerk plant ik een boom, om zo de impact van het drukwerk en verzending te compenseren. Inmiddels hebben we al 68 bomen geplant!
Wat klanten zeggen:
freelance grafisch vormgever
Zie jij een samenwerking zitten? Of heb je een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Verstuur
Bedankt hé!
Back to Top