Opzoek naar een professionele illustrator? 

Een goede illustratie kan verhalen verrijken, je boodschap versterken en je kijkplezier vergroten. Het ontwikkelen van een unieke illustratiestijl kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich onderscheidt van anderen. Bovendien biedt een illustratie veel praktische voordelen. Zo kan deze eenvoudig worden aangepast in kleur, formaat en stijl, zodat het naadloos aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Op deze manier kan een illustratie een waardevolle toevoeging zijn aan je marketing en communicatie.

Waarom is een illustrator (uit Friesland) zo belangrijk?

• Illustraties kunnen helpen om jouw verhaal duidelijker te maken.
• Je wil je onderscheiden van je rest, daarbij kunnen unieke illustraties helpen.
• Je wil een eenheid creëren met alle producten/diensten, dit kan met aansluitende illustraties.
• Gemoedelijke nuchterheid van een Fries.
• Ons kent ons, je kunt gemakkelijk bellen, appen of mailen om zaken te bespreken.

Hiervoor heb je een illustrator uit Friesland nodig. Iemand die opgeleid is om je hierbij te helpen, eenheid te creëren en die weet waar de valkuilen liggen in het communiceren met tekst en beeld.
Enthousiast geworden?
Kijk rustig rond en laat mij weten of ik iets voor jou kan (be)tekenen!
Illustratie sneek

Illustratie laten maken door tessaspijker.nl

Mijn illustraties worden onder andere gebruikt voor logo'sevenementen posters, bierlabels, verhuisboxen en geboortekaartjes. Illustreren is elke keer weer een groot feest. Het is namelijk elke keer weer een verassing wat er zal ontstaan, zowel voor de klant als voor mij wordt het nooit saai. Het handige van illustreren is dat alles mogelijk is, je zit namelijk niet vast aan foto’s of extern beeldmateriaal!​​

Illustrator gezocht Sneek
Hoe kies je de juiste illustrator?
Er zijn natuurlijk meerdere illustratoren te vinden in Sneek en omgeving, maar hoe vind je nou een illustrator die jouw wensen en ideeën het beste kan verbeelden? Het doorlopen van iemands portfolio is een goed begin. Als je enthousiast wordt van het werk dat je ziet, dan is dat alvast een positief signaal. 
Daarnaast is het van groot belang dat er een goede communicatieve klik is tussen jou en de illustrator. Dit kan voor iedereen anders zijn. Om die reden bied ik een vrijblijvende afspraak aan waarin we jouw ideeën kunnen bespreken. Dit kan zowel online als fysiek. Zo kunnen we kijken of we op één lijn zitten en of ik de juiste persoon ben om jouw ideeën tot leven te brengen!

Zie jij een vrijblijvende aanvraag zitten? 
Neem dan contact met mij op!
 Illustratie laten maken Sneek

De werkwijze van een illustratie laten maken.

We plannen een fysieke of online meeting of ik ontvang een uitgebreid idee via een bericht. Hierin kijk ik vooral naar welke boodschap, visie of missie je over wil brengen met jouw bedrijf naar jouw ideale klant. 

Na de ontmoeting of na het inlezen van de opdracht ga ik aan de slag. Ik start met schetsen en lever het afgesproken aantal schetsen aan waaruit gekozen kan worden. Deze schetsen kunnen nog aangepast worden. 

We spreken van te voren af hoeveel schetsen en correctie rondes in het afgesproken bedrag zitten. Nadat er akkoord is gegevens op de gewenste schets werk ik deze analoog of digitaal uit. Zodra alles is afgerond stuur ik alle bestanden op in verschillende bestand types zodat het voor elk medium  gebruikt kan worden!

Zie jij een vrijblijvende aanvraag zitten? 
Neem dan contact met mij op!
Tessaspijker.nl illustrator Sneek

Ben jij ook overtuigd van de kracht van illustraties? laten we dan snel een afspraak maken! Samen kunnen we onderzoeken hoe we jouw boodschap met behulp van krachtige illustraties kunnen versterken.

Momenteel ben ik voornamelijk werkzaam vanuit mijn studio in Groningen.
Waarom ik dan Friezen wil aanspreken?

Ik ben zelf een geboren en getogen Fries en daarom praat ik het liefst in mijn moedertaal. Ik begrijp de Friese nuchterheid en de mensen. Aangezien mijn meeste klanten in Friesland wonen, bezoek ik hen meerdere keren per maand op locatie. Het is voor mij dus geen probleem om naar hen toe te komen.
Zo heb ik afgelopen jaar werk gemaakt voor het Friese UIT Festival de Campagne poster voor Tresoar Leeuwarden en de Balkster biertjes.
Enthousiast geworden?  
Neem vrijblijvend contact met mij op.
Versturen maar!
Bedankt, ik neem snel contact met jou op!
Back to Top