logo ontwerp cateringbedrijf portfolio
Voor Vos catering mocht ik een nieuw bedrijfslogo maken. Frank Vos, de oprichter van het bedrijf runt naast Vos Cateringbedrijf ook Café Restaurant De Otterskooi, gelegen aan het eind van de dorpsgracht, in Dwarsgracht. Met zijn nieuwe bedrijf wil hij voornamelijk op andere locaties werken om zijn bereik te vergroten. 

In het logo mochten deze elementen terug komen: Eten, drinken en service. De kleur die hem aansprak was oranje. Oranje combineert de energie van rood en het geluk van geel. Het wordt geassocieerd met vreugde, zonneschijn en positiviteit. Oranje staat voor enthousiasme, creativiteit, vastberadenheid, geluk en succes. Het moedigt aan en stimuleert.
Ik heb zijn wensen verwerkt in drie verschillende logo's waarvan de bovenstaande is gekozen. 
Logo ontwerp nodig?
De werkwijze voor een logo ontwerp verloopt als volgt:
Jij vertelt uitgebreid over het bedrijf dat je wilt starten of al gestart hebt, je doelgroep en de uitstraling die je voor ogen hebt.
Op basis van deze informatie maak ik schetsen voor het logo.
Ik selecteer de drie beste schetsen en werk die digitaal uit, waarna ik ze naar jou stuur.
Jij kiest het ontwerp dat je het meest aanspreekt, en we passen het indien nodig (inclusief twee correctie rondes)
Zodra alles akkoord is, stuur ik je verschillende bestandsformaten, zodat je het logo kunt gebruiken voor drukwerk, website en Social Media. 
Ik kan bij jou langs komen of jij bij mij, om alles in detail te bespreken. Maar we kunnen het ook via e-mail doen als dat jouw voorkeur heeft. 
Ben je opzoek naar een logo voor je bedrijf?
Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of prijzen.​​​​​​​

Misschien vind je dit ook leuk:

Back to Top