Voor ondernemers met een missie!
Freelance Illustrator in Groningen
Even voorstellen:
Hallo, mijn naam is Tessa Spijker en ik ben al 8 jaar actief in het gebied van grafisch en illustratieve vormgeving. Mijn reis begon tijdens mijn opleiding aan het Cibap Zwolle, waar ik besloot om als freelance grafisch vormgever aan de slag te gaan. Na het voltooien van deze opleiding zette ik mijn studie voort aan de kunstacademie Minerva in Groningen, waar ik de opleiding Illustratie met succes afrondde.
Mijn inspiratie komt vaak vanzelf, en als dat niet het geval is, brengt een wandeling in de natuur vaak nieuwe ideeën en creativiteit op gang. Voor mij is vormgeven een feest. Elke keer is het een nieuwe verrassing, zowel voor de klant als voor mijzelf, om te zien welke creatieve uitingen er zullen ontstaan.
Bij mij kun je terecht voor diverse diensten, waaronder het ontwerpen van een: logo, visitekaartje, huisstijl, advertentie, flyer, menukaart, geboortekaartje, festivalposter, (bier)etiket, Wordpress-website en illustraties. 
Als je een ander grafisch of illustratief project in gedachten hebt dat hier niet wordt vermeld, kun je natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen!
Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en iets moois te creëren. Aarzel niet om me een e-mail te sturen voor een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek!
Enthousiast geworden? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Ik heb samengewerkt met:
Wat klanten zeggen:
Wat kun je verwachten van een samenwerking?

Ik geloof dat persoonlijk contact, waardevol advies en empathie de kern vormen van een succesvolle samenwerking. Met volle aandacht luister ik naar het verhaal van mijn klanten en breng ik mijn creatieve inzichten en advies naar voren. Mijn werkwijze is efficiënt en ik ga goed op strakke deadlines. Bovendien streef ik altijd naar de meest effectieve oplossingen, met het oog op kostenbesparing voor mijn klanten.
Zie jij een samenwerking zitten? 
Wil je een kennismaking gesprek of heb je een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Prijzen zijn excl. btw
Verstuur
Bedankt hé!
Tessa Spijker 
06-48898881
info@tessaspijker.nl
KVK NR: 64175510  
BTW NR: NL002337749B20
Locaties:
Paradijsvogelstraat 11F, Groningen stad
Bosmastrjitte 9, Balk, Friesland

Back to Top