Opzoek naar een illustrator?
Een illustratie wordt meestal gebruikt om een verhaal of boodschap over te brengen. Dit kan natuurlijk ook met tekst maar een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Bovendien trekt een beeld veel meer aandacht en kan een trigger zijn om nieuwsgierig te worden naar het product.
illustrator tekenaar groningen friesland
illustrator portfolio ontwerp
illustratie tekenaar portfolio leeuwarden bolsward lemmer sneek friesland  
Wanneer is iemand een illustrator?

Een illustrator, ook wel beeldenmaker of visual artist genoemd, houdt zich bezig met het maken van illustraties (het maken van tekeningen). Een Illustrator creëert de tekening vanuit eigen creatief vermogen terwijl een grafisch vormgever vaak beelden (foto's) gebruikt van anderen en daarvan een nieuw beeld van maakt. Een illustratie is daarom ook een erg uniek en persoonlijk beeld wat geheel na wens gemaakt kan worden. 
illustrator portfolio ontwerp
illustrator portfolio groningen
Wil je een illustratie laten maken?
Inmiddels heb ik al een tal van illustraties gemaakt voor klanten. Mijn illustraties uiten zich in allerlei verschillende producten, van evenementen en tot verhuisboxen en etiketten. Het leukste aan illustreren is dat er voor elk product weer een andere stijl toegepast kan worden. Daarnaast krijg je altijd een uniek product omdat het ontwerp wordt afgestemd op de wensen van de klant.
Illustraties ontwikkelen
Na het ontwikkelen van één of meerdere illustraties, kun je deze hergebruiken. De kracht van herhaling is essentieel voor een bedrijf. Het is handig om de illustraties te gebruiken op verschillende producten om herkenbaarder te worden. Zo kun je bijv. een illustratie laten ontwikkelen voor een etiket en de illustratie vervolgens los gebruiken voor op de website, visitekaartjes, reclameborden, autoreclame etc.
Ben je opzoek naar een illustrator?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Misschien vind je dit ook interessant:

Back to Top