vrolijk geboortekaartje ontwerp
Een tijdje geleden kreeg ik het verzoek om een geboortekaartje te ontwerpen. Inmiddels heb ik een geboortekaartje ontworpen voor broer en zusje.
Voor Bobby's kaart mocht ik het thema Australië gebruiken, omdat de ouders daar geruime tijd hebben gereisd. Het moest een vrolijke, kleurrijke illustratie worden met elementen van hun reis.
persoonlijk geboortekaartje laten ontwerpen
Twee jaar later werd Loua geboren. Voor haar kaart mocht ik bezig het thema Boshuisje/Natuur, aangezien de ouders en broer Bobby daar vaak te vinden zijn. Het ontwerp moest in dezelfde stijl zijn.
vrolijk geboortekaartje ontwerp
Hoe verloopt het proces van het laten maken van een geboortekaartje?
Allereerst hoor ik graag jouw ideeën en gewenste stijl. Het zou ook handig zijn om voorbeelden te zien die je aanspreken. We zullen het hebben over het formaat en de papiersoort. Als je hier al ideeën over hebt, dan hoor ik die graag. Anders kan ik ook suggesties doen.
Vervolgens maak ik een schets (of meerdere schetsen in overleg) en stuur ik deze naar je op. Op dit punt kunnen er nog allerlei aanpassingen worden gedaan. Na goedkeuring van de schets werk ik het ontwerp verder uit. Indien gewenst is het ook mogelijk om een proefdruk te ontvangen. Het is raadzaam dat het kaartje minstens 3 tot 4 weken vóór de uitgerekende datum gereed is. De tekst kan natuurlijk nog worden aangepast.
Na de geboorte hoef ik alleen nog de tekst aan te passen voordat het naar de drukker gaat. Dit kan ik verder voor je regelen, en de kaartjes kunnen bij je thuis worden bezorgd, zodat jij je kunnen focussen op de baby.
illustratie geboortekaartje
Wil jij een uniek geboortekaartje laten maken?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Verzenden
Bedankt!

Misschien vind je dit ook leuk

Back to Top