geboortekaartje boer laten maken
Van Daniëlle kreeg ik het verzoek om het geboortekaartje van hun derde zoon te ontwerpen. De familie woont op een boerderij en daarop mocht het ontwerp aansluiten. Daniëlle gaf in ons gesprek aan wat ze graag op het kaartje wil hebben en in welke stijl het kaartje gemaakt mocht worden.
Hieronder zie je de schets en de uitwerking, na een paar aanpassingen was de schets akkoord en kon het uitgewerkt worden.
boerderij geboortekaartje laten maken
geboortekaartje boer
Naast het ontwerp heb ik ook het drukwerk en de enveloppen geregeld. De enveloppen zijn eerder aangekomen zodat deze alvast geschreven konden worden.
boeren geboortekaartje
Hoe verloopt het proces van een geboortekaartje laten maken?

In de eerste plaats hoor ik graag jouw ideeën en gewenste stijl. Ook zou het handig zijn om voorbeelden te zien die je aanspreken. We zullen ook spreken over het formaat en de papiersoort. Als je hier al ideeën over hebt, dan ontvang ik die graag. Anders kan ik ook suggesties doen.
Daarna maak ik een schets (of meerdere schetsen in overleg) en stuur ik deze naar je op. Op dit punt zijn er nog diverse aanpassingen mogelijk. Zodra de schets is goedgekeurd, ga ik verder met het uitwerken van het ontwerp. Mocht je het willen, dan is het ook mogelijk om een proefdruk te ontvangen. Het is aan te raden dat het kaartje minstens 3 tot 4 weken vóór de verwachte geboortedatum klaar is. De tekst kan uiteraard nog worden aangepast.
Na de geboorte hoef ik alleen nog de tekst aan te passen voordat het naar de drukker gaat. Dit kan ik verder voor je regelen, en de kaartjes kunnen bij je thuis worden bezorgd, zodat jij je volledig kunt richten op de baby.
boerderij geboortekaartje
Wil jij een geboortekaartje op maat laten maken?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Verzenden
Bedankt!

Misschien vind je dit ook leuk

Back to Top